Zip-Screen

Ikkunan ulkopuolelle asennettava Zip-screen on paras tuote, sisätilojen ylilämpenemisen estämiseksi. Zip-screen pysäyttää auringon lämpöenergian jo ennen kuin se osuu ikkunarakenteeseen, säilyttäen näkymän ulos maisemaan.

Ikkunan ulkopintaan asennettavat ZIP-screenkaihtimet ovat varmatoimisia myös haastavissa olosuhteissa.

Moottorikäyttöisenä niiden käyttö on helppoa ja vaivatonta, ja mikäli näihin motorisoituihin ulkopuolisiin screenkaihtimiin kytketään lisäksi aurinkoautomatiikka, saadaan niistä irti paras hyöty myös energiatalouden kannalta.

Automatiikalla varustetut ZIP-screenit mukautuvat auringonvaloon automaattisesti ja mm. sisätilojen jäähdytyksen tarve vähenee.

ZIP-SCREEN EI TARTU TUULEEN

Zip-kaihtimen screenkangas kulkee pystysuuntaisesti lähellä lasipintaa, ikkunnankarmeihin asennettujen sivukanaaleiden sisällä. Tämän ominaisuuden ansiosta kangas pysyy ryhdikkäänä myös tuulisemmalla säällä ja tuuli ei pääse kangasta riepottelemaan.

Kankaan rullaputki sekä putken sisällä oleva huomaamaton moottori ovat alumiinisen yläkotelon sisällä, joten Zip-screenkaihdin ei pääse altistumaan myöskään esimerkiksi vesisateelle ja sen voi antaa talvehtia omalla paikallaan lumikauden aikana ilman erityistä huoltotarvetta – kaihdinmalli soveltuu siksi hyvin myös Suomen oloihin.

Erityisesti Zip-screenkaihdin pääsee oikeuksiinsa, kun suojattava ikkuna pinta-ala on suuri tai ikkunat korkeita.

SCREENKANKAISSA LAAJA VALIKOIMA

Kuten sisäpuolisissakin screenkaihtimissa, myös ikkunan ulkopuolelle asennettavissa Zip-screenkaihtimissa on laaja kangas- ja kuosivalikoima.

Ikkunoidesi ei siis tarvitse näyttää pressutetuilta, vaikka kaihdin asennetaankin ulkopuolelle, vaan löydät valikoimastamme varmasti sopivat kankaat juuri sinun kohteeseesi.