Parvekekaihdin tuo uutta ilmettä parvekkeeseen

Parvekekaihtimella on useita käyttötarkoituksia – se tuo piristystä parvekkeen ulkonäköön, suojaa suoralta auringonpaisteelta sekä viilentää parvekkeeseen liitettyä sisätilaa.

Kaihdin-Porin myymälästä löydät laajan valikoiman Artic-parvekekaihtimia, jotka on valmistettu screen-kankaasta. Parvekekaihtimen mallin päätät sinä: se voi olla esimerkiksi paneeliverho tai pystylamelli. Meiltä löydät myös muiden valmistajien parvekekaihtimia, kuten Exclusive.

Tutustu parvekekaihdinvalikoimaamme Kaihdin-Porin myymälässä!

EXCLUSIVE parvekekaihdin

Exclusive parvekekaihdin on markkinoiden ainoa integroidulla säätömekanismilla ja lapsiturvallisella nostomekanismilla varustettu aurinko- ja näkösuoja. Parvekekaihdin on valmistettu korkealaatuisista säänkestävistä materiaaleista. Säältä suojattu kotelorakenne ja vain 12,5 mm säleleveys sekä kannakkeet ruostumattomasta teräksestä, takaavat lasien moitteettoman toiminnan vuosiksi eteenpäin.

Parvekekaihtimella saat parvekkeestasi viihtyisän ja yksityisen tilan, jossa viihdyt myös helteellä. Valon ja näkyvyyden määrää voit säädellä helposti ja nopeasti integroidusta säätimestä.

Soveltuu kaikkiin parvekelaseihin.

Exclusive parvekekaihtimet valmistetaan aina mittojen mukaan korkeanlaadun, sekä toimivuuden takaamiseksi.

Tule tutustumaan parveketuotteisiin tarkemmin Kaihdin-Porin myymälässä!