Markiisi Pori

Kaihdin-Porin valikoimasta markiisit joka tarpeeseen

Etsitkö sopivaa markiisia? Kaihdin-Porin myymälän valikoimasta löydät markiisit tarpeeseen kuin tarpeeseen. Mukautuvan tuotevalikoimamme ansiosta valinnanvaraa on runsaasti – kokeile suunnittelutyökalua vaikka heti! Myymälässä voit tutustua laajaan valikoimaamme vielä tarkemmin.

Markiisin suunnittelu – mistä aloittaa?

Oletko markiisin tarpeessa, mutta epäröit miltä markiisi näyttää asennettuna? Monikäyttöiset suunnitteluohjelmat mahdollistavat oman markiisin suunnittelun. Voit myös nähdä miltä markiisi näyttää asennettuna. Sinun ei tarvitse kuin ottaa kuva markiisin suunnitellusta paikasta, ladata se jompaankumpaan alla olevien linkkien takana olevista suunnitteluohjelmista ja olet valmis suunnittelemaan!

Markis Guiden suunnitteluohjelma
MarkisGuide-suunnitteluohjelma

Dickson Designer -suunnitteluohjelma
Dickson Designer -suunnitteluohjelma

Jos haluat omanlaisesi markiisin, mutta et ole aivan varma haluatko suunnitella sen kokonaan itse, autamme sinua mielellämme! Lähettämällä joitain valokuvia tiloistanne ulkonäkötoiveiden kera sähköpostilla, voimme tehdä muutamia malliehdotuksia, jotka on räätälöity juuri sinun tarpeisiisi. Mitoituskäynnin yhteydessä voimme myös näyttää kuvia markiisista, joka on valmistettu haluamastasi kankaasta.